top of page
go-eCharger-HOMEfix-768x512.jpg

Go-e 11 kW med type 2 udtag direkte tilsluttet el-tavlen på abonnement

Den nye version, hvor den indbyggede måler er godkendt til refusion.
Denne nye verison, kan bl.a som en af de få ladebokse på marked, tilsluttes 3 faset el installation, men hvor man stadig i appen kan vælge om man kun vil lade på en fase. 

 

Go-e  11 kW ladeboks, med type 2 udtag,  1 RFID/chip og  montageplade, har en værdi af  5495 kr. 


---
Abonnoment:
Boksen kan fås på abonnement. 

Ved abonnement købes ladeboksen for  5495 kr 
Mdl, abonnement er 75kr
Forsendelse og håndtering 99kr

 

For at få den på abonnement med refusion, kræver  dette at der er betalt "normal" el pris på din adresse. Dvs. at du ikke har solceller, jordvarme eller anden form for reduceret el-afgift? Gælder for alle vores ladebokse på abonnement.

 

Installation:

Installation står man selv, dvs din elektriker, for. Ladeboksen installeres af din lokale elektriker, når du har modtaget ladeboksen. Det er vigtigt at ladeboksen bliver installeret direkte, dvs ingen stik eller lignende imellem el-tavlen og ladeboksen! (vi har ingen faste aftaler mht elektriker) Installationsprisen må man hører sin elektriker om, da dette er individuelt. 

 

Refusion ved abonnement:

Aflæsning/tilbagebetaling forgår hver halve år (op til d. 31/12 og 30/6). Derefter ansøger vi om refusion (ud fra det du har brugt) og i løbet af det efterfølgende kvartal modtager du en samlet faktura på din refusion fratrukket næste 6 mdr abonnement. Overskuddet bliver udbetalt til din konto (som er oplyses på bestillingsdokumentet).

Aftalen er først indgået efter vi på e-mail har sendt bestillingsdokument på ladeboksen på abonnement, som udfyldes og sendes retur til os. 

bottom of page