Go-e 11 kW eller 22 kW med type 2 udtag med MID måler til el-tavlen på abonnement

 

Go-e  11 kW ladeboks, med type 2 udtag,  1 RFID/chip,  montageplade,  MID måler til el-tavlen på har en værdi af 5295 kr.  (+ 700 kr  for MID måleren til el-tavlen).

Eller

Go-e  22 kW ladeboks, med type 2 udtag,  1 RFID/chip,  montageplade,  MID måler til el-tavlen på har en værdi af 5498 kr.  (+ 700 kr  for MID måleren til el-tavlen).


---
Abonnoment:
Boksen kan fås på abonnement. 

Ved abonnement er  oprettelsen 5000kr (som afskrives på ladeboksens købsværdi, hvis man vælger at købe boksen ved opsigelse)
Mdl, abonnement er 75kr

MID-måler 700 kr
Forsendelse og håndtering 99kr

 

For at få den på abonnement og få 1,03 kr retur pr kWh du lader, kræver  dette at der er betalt "normal" el pris på din adresse. Dvs. at du ikke har solceller, jordvarme eller anden form for reduceret el-afgift? Gælder for alle vores ladebokse på abonnement.

 

Installation:

Installation står man selv, dvs din elektriker, for. Ladeboksen og MID-måler sættes op og installeres af din lokale elektriker, når du har modtaget ladeboksen og MID måler. Det er vigtigt at ladeboksen bliver installeret direkte, dvs ingen stik eller lignende imellem måleren i el-tavlen og ladeboksen! (vi har ingen faste aftaler mht elektriker) Installationsprisen må man hører sin elektriker om, da dette er individuelt. 

 

Refusion ved abonnement:

Aflæsning/tilbagebetaling forgår hver halve år (op til d. 31/12 og 30/6). Derefter ansøger vi om refusion (ud fra det du har brugt) og i løbet af det efterfølgende kvartal modtager du en samlet faktura på din refusion fratrukket næste 6 mdr abonnement. Overskuddet bliver udbetalt til din konto (som er oplyses på bestillingsdokumentet).

Aftalen er først indgået efter vi på e-mail har sendt bestillingsdokumnet på ladeboksen på abonnement, som udfyldes og sendes retur til os. 

download-app.png