top of page
37713.jpg

Ratio ladeboks Home Box Plus 11 kW type 2 med Tesla knap på abonnement

Ratio homebox plus 11 kW ladeboks, med 5 meter fast type 2 kabel med Tesla knap, indbygget DC sikring og indbygget måler, har normalt værdi af 7095kr


Abonnoment og pris:
Boksen kan fås på abonnement.

Ved abonnement købes ladeboksen for 7095 kr 
Mdl, abonnement er 75kr
Forsendelse og håndtering 99kr

 

Ønskes længere ladekabel end 5 meter gælder følgende:

Tillægspris, som lægges til ladeboksens købspris.

For 6-10 meter type 2 ladeladekabel: 500kr

Boksen kan leveres med rødt 16A cee stik med 1 meter kabel, til direkte tilslutning til CEE for en tillægspris på 295 kr

 

For at få den på abonnement med refusion, kræver  dette at der er betalt "normal" el pris på din adresse. Dvs. at du ikke har solceller, jordvarme eller anden form for reduceret el-afgift? Gælder for alle vores ladebokse på abonnement.

 

Installation:

Installation står man selv for. Ladeboksen sættes op og installeres af din lokale elektriker, når du har modtaget ladeboksen. (vi har ingen faste aftaler mht elektriker) Installationsprisen må man hører sin elektriker om, da dette er individuelt. Bestilles ladeboksen med Cee-stik og man i forvejen har et tilsvarende godkendt rødt 16A Cee-stik, kan man selv montere ladeboksen på væggen og tilslutte boksen til strøm via stikket.

 

Refusion ved abonnement:

Aflæsning/tilbagebetaling forgår hver halve år (op til d. 31/12 og 30/6). Derefter ansøger vi om refusion (ud fra det du har brugt) og i løbet af det efterfølgende kvartal modtager du en samlet faktura på din refusion fratrukket næste 6 mdr abonnement. Overskuddet bliver udbetalt til din konto (som er oplyses på bestillingsdokumentet).

Aftalen er først indgået efter vi på e-mail har sendt bestillingsdokument på ladeboksen på abonnement, som udfyldes og sendes retur til os. 

bottom of page