37713.jpg

Ratio ladeboks Home Box Plus 11 kW type 2 med Tesla knap på abonnement

Ratio homebox plus 11 kW ladeboks, med 5 meter fast type 2 kabel med Tesla knap, indbygget DC sikring og indbygget måler, har en værdi af 7095kr.
---
Abonnoment:
Boksen kan fås på abonnement.

Ved abonnement købes ladeboksen for 7095kr 
Mdl, abonnement er 75kr
Forsendelse og håndtering 99kr

 

Evt tilkøb af 1 meter kabel med CEE stik tilslutning til rød cee stik: 295kr

 

Skulle der være behov for ekstra længde på kablet med Cee-stikket gælder følgende:
Tillægspris, som lægges til værdien på ladeboksen.
pr meter udover 1 meter cee: 50kr

 

Ønskes længere ladekabel end 5 meter gælder følgende:

Tillægspris, som lægges til ladeboksens købspris.

For 6-10 meter type 2 ladeladekabel: 500kr

 

For at få den på abonnement og få 1,03 kr retur pr kWh du lader, kræver  dette at der er betalt "normal" el pris på din adresse. Dvs. at du ikke har solceller, jordvarme eller anden form for reduceret el-afgift? Gælder for alle vores ladebokse på abonnement.

 

Installation:

Installation står man selv for. Hvis du har et godkendt Cee stik så skal du ikke bruge en elektriker til at "installere" ladeboksen. Den sætter du blot selv i stikket (hvis du samtidig vælger ladeboksen med tilkøbt cee-stik). Har du ikke Cee stik kan ladeboksen sættes op og installeres af din lokale elektriker, når du har modtaget ladeboksen. (vi har ingen faste aftaler mht elektriker) Installationsprisen må man hører sin elektriker om, da dette er individuelt.

 

Refusion ved abonnement:

Aflæsning/tilbagebetaling forgår hver halve år (op til d. 31/12 og 30/6). Derefter ansøger vi om refusion (ud fra det du har brugt) og i løbet af det efterfølgende kvartal modtager du en samlet faktura på din refusion fratrukket næste 6 mdr abonnement. Overskuddet bliver udbetalt til din konto (som er oplyses på bestillingsdokumentet).

Aftalen er først indgået efter vi på e-mail har sendt bestillingsdokument på ladeboksen på abonnement, som udfyldes og sendes retur til os.