top of page
47b1bf_d218ba7fd563491d94c6e1e142be890a_

Go-e 11 kW eller 22 kW med type 2 udtag med MID måler på kabel på abonnement

Go-e  11 kW ladeboks, med type 2 udtag,  1 RFID/chip,  montageplade,  MID måler i vandtæt boks på installationskabel har en værdi af 6295 kr.

Eller 

Go-e 22 kW ladeboks, med type 2 udtag,  1 RFID/chip,  montageplade,  MID måler i vandtæt boks på installationskabel har en værdi af 6498 kr.
---
Abonnoment:
Boksen kan fås på abonnement. ( Her betaler du ikke værdien af boksen )

Ved abonnement er  oprettelsen 5000kr (som afskrives på ladeboksens købsværdi, hvis man vælger at købe boksen ved opsigelse)
Mdl, abonnement er 75kr
Forsendelse og håndtering 99kr

 

For at få den på abonnement og få 1,03 kr retur pr kWh du lader, kræver  dette at der er betalt "normal" el pris på din adresse. Dvs. at du ikke har solceller, jordvarme eller anden form for reduceret el-afgift? Gælder for alle vores ladebokse på abonnement.

 

Installation:

Installation står man selv for. Hvis du har et godkendt Cee stik så skal du ikke bruge en elektriker til at "installere" ladeboksen. Den sætter du blot selv i stikket. (vi har ingen faste aftaler mht elektriker) Installationsprisen må man hører sin elektriker om, da dette er individuelt.

 

Refusion ved abonnement:

Aflæsning/tilbagebetaling forgår hver halve år (op til d. 31/12 og 30/6). Derefter ansøger vi om refusion (ud fra det du har brugt) og i løbet af det efterfølgende kvartal modtager du en samlet faktura på din refusion fratrukket næste 6 mdr abonnement. Overskuddet bliver udbetalt til din konto (som er oplyses på bestillingsdokumentet).

Aftalen er først indgået efter vi på e-mail har sendt bestillingsdokumnet på ladeboksen på abonnement, som udfyldes og sendes retur til os. 

download-app.png
bottom of page