homeboxplus.jpg

Ratio ladeboks Home Box Plus 11 kW type 2 på abonnement

Varenr.: 36523641234523

En standard Ratio homebox plus 11kW ladeboks, med 5 Meter fast kabel, indbygget DC sikring og indbygget måler, har en værdi af 6495kr.
---
Abonnoment:
Boksen kan fås på abonnement. ( Her betaler du ikke værdien af boksen )

Ved abonnement er  oprettelsen 6000kr (som afskrives på ladeboksens købsværdi, hvis man vælger at købe boksen ved opsigelse)
Mdl, abonnement er 75kr
Forsendelse og håndtering 99kr

 

Evt tilkøb af 1 meter kabel med CEE stik tilslutning til rød cee stik: 295kr

 

Skulle der være behov for ekstra længde på kablet med Cee-stikket gælder følgende:
Tillægspris, som lægges til værdien på ladeboksen.
pr meter udover 1 meter cee: 50kr

 

Ønskes længere ladekabel end 5 meter gælder følgende:

Tillægspris, som lægges til værdien på ladeboksen.

For 6-10 meter type 2 ladeladekabel: 500kr

For at få den på abonnement og få 1,03 kr retur pr kWh du lader, kræver  dette at der er betalt "normal" el pris på din adresse. Dvs. at du ikke har solceller, jordvarme eller anden form for reduceret el-afgift? Gælder for alle vores ladebokse på abonnement.

 

Installation:

Installation står man selv for. Hvis du har et godkendt Cee stik så skal du ikke bruge en elektriker til at "installere" ladeboksen. Den sætter du blot selv i stikket (hvis du samtidig vælger ladeboksen med tilkøbt cee-stik). Har du ikke Cee stik kan ladeboksen sættes op og installeres af din lokale elektriker, når du har modtaget ladeboksen. (vi har ingen faste aftaler mht elektriker) Installationsprisen må man hører sin elektriker om, da dette er individuelt.

 

Refusion ved abonnement:

Aflæsning/tilbagebetaling forgår hver halve år (op til d. 31/12 og 30/6). Derefter ansøger vi om refusion (ud fra det du har brugt) og i løbet af det efterfølgende kvartal modtager du en samlet faktura på din refusion fratrukket næste 6 mdr abonnement. Overskuddet bliver udbetalt til din konto (som er oplyses på bestillingsdokumentet).

Aftalen er først indgået efter vi på e-mail har sendt bestillingsdokumnet på ladeboksen på abonnement, som udfyldes og sendes retur til os.