top of page
homeboxplus.jpg

Ratio ladeboks Home Box Plus 11 kW type 2 på abonnement

Varenr.: 365236

En standard Ratio homebox plus 11kW ladeboks, med 5 Meter fast kabel, indbygget DC sikring og og indbygget måler, har en værdi af 6495 kr.

Tilbud lige nu: 5500 kr
---
Abonnoment og pris:
Boksen kan fås på abonnement.

Ved abonnement købes boksen for 5500 kr
Mdl, abonnement er 75 kr
Forsendelse og håndtering 99 kr

 

Ønskes længere ladekabel end 5 meter gælder følgende:

Tillægspris, som lægges til ladeboksen købspris.

For 6-10 meter type 2 ladeladekabel: 500 kr

Boksen kan leveres med rødt 16A cee stik med 1 meter kabel, til direkte tilslutning til CEE for en tillægspris på 295 kr

For at få den på abonnement med refusion, kræver  dette at der er betalt "normal" el pris på din adresse. Dvs. at du ikke har solceller, jordvarme eller anden form for reduceret el-afgift? Gælder for alle vores ladebokse på abonnement.

 

Installation:

Installation står man selv for. Ladeboksen sættes op og installeres af din lokale elektriker, når du har modtaget ladeboksen. (vi har ingen faste aftaler mht elektriker) Installationsprisen må man hører sin elektriker om, da dette er individuelt. Bestilles ladeboksen med Cee-stik og man i forvejen har et tilsvarende godkendt rødt 16A Cee-stik, kan man selv montere ladeboksen på væggen og tilslutte boksen til strøm via stikket.

 

Refusion ved abonnement:

Aflæsning/tilbagebetaling forgår hver halve år (op til d. 31/12 og 30/6). Derefter ansøger vi om refusion (ud fra det du har brugt) og i løbet af det efterfølgende kvartal modtager du en samlet faktura på din refusion fratrukket næste 6 mdr abonnement. Overskuddet bliver udbetalt til din konto.

Aftalen er først indgået efter vi på e-mail har sendt bestillingsdokument på ladeboksen på abonnement, som udfyldes og sendes retur til os. 

bottom of page